Menu

пʼятниця, 25 квітня 2014 р.

Рогалі з повидлом

Рецепт від Дарії Цвек.

Інгредієнти:

Тісто:
300 г муки
150 г вершкового масла
2 яйця
10 г дріжджів
3 ст.л. кефіру
дрібка солі
50 г цукру

Начинка:
200 г повидла

Спосіб приготування:

1. У миску просіяти муку та нарізати туди масло. Окремо дріжджі розвести у кефірі.
2. До муки з маслом додати розведені дріжджі, жовтки, сіль, цукор, і замісити тісто. Загорнути тісто у харчову плівку та поставити в холодне місце на 1 годину.
3. Розкачати тісто та нарізати на трикутники.

4. Покласти на кожен трикутник невелику кількість повидла та загорнути у рогалик.
Примітка. Повидло краще брати дуже густе, або принаймні густу його частину, інакше воно витече. Я брала варення з рожі та з айви. Дуже смачно.
5. Розкласти рогалики на змащеній маслом бритванці, змастити їх білкои та посипати цукром. Пекти у розігрітій до 190 градусів духовці 15-20 хв.



Немає коментарів:

Дописати коментар