Menu

вівторок, 20 серпня 2013 р.

Пудинг з персиками


Інгредієнти

75 г вершкового масла (кімнатної температури)
75 г цукру
2 яйця
50 г муки
1 ч.л. розпушувача
25 г меленого мигдалю
1 і 1/2 ч.л. меленої кориці
3 персика
1 ст.л. коричневого цукру

1. Розітріть вершкове масло з цукром.


2. По одному вводьте яйця і взбивайте, доки маса не стане пишною.

3. Тоді додайте муку, розпушувач, мелений мигдаль і 1 ч.л. кориці, і перемішайте.

4. Візьміть термостійку форму для випікання (у мене кругла керамічна - кругла форма для цього рецепту є краща, бо персики круглі і гарно вам у неї помістяться, але по великому рахунку це не суттєво), і змажте її маслом. Перелийте взбиту масу у форму і гарно розприділіть по поверхні.

5. Персики помийте, почистіть і розріжте на половинки, видаливши кісточки.

6. Розкладіть персики у форму випуклою стороною догори, злегка втиснувши у взбиту масу.

7. Змішайте коричневий цукор з 1/2 ч.л. кориці, і посипте ним зверху персики. Випікайте 30 хв. при температурі 190 градусів.

Вже багато разів пекла цей пудинг, і скажу, що він дуже смачний!

Немає коментарів:

Дописати коментар