Сторінки
вівторок, 20 серпня 2013 р.
Пудинг з персиками
Інгредієнти
75 г вершкового масла (кімнатної температури)
75 г цукру
2 яйця
50 г муки
1 ч.л. розпушувача
25 г меленого мигдалю
1 і 1/2 ч.л. меленої кориці
3 персика
1 ст.л. коричневого цукру
1. Розітріть вершкове масло з цукром.
2. По одному вводьте яйця і взбивайте, доки маса не стане пишною.
3. Тоді додайте муку, розпушувач, мелений мигдаль і 1 ч.л. кориці, і перемішайте.
4. Візьміть термостійку форму для випікання (у мене кругла керамічна - кругла форма для цього рецепту є краща, бо персики круглі і гарно вам у неї помістяться, але по великому рахунку це не суттєво), і змажте її маслом. Перелийте взбиту масу у форму і гарно розприділіть по поверхні.
5. Персики помийте, почистіть і розріжте на половинки, видаливши кісточки.
6. Розкладіть персики у форму випуклою стороною догори, злегка втиснувши у взбиту масу.
7. Змішайте коричневий цукор з 1/2 ч.л. кориці, і посипте ним зверху персики. Випікайте 30 хв. при температурі 190 градусів.
Вже багато разів пекла цей пудинг, і скажу, що він дуже смачний!
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар