Спекла знову вишневий пиріг для своєї кулінарної книги, враховуючи всі недоліки спроби №2. Перш за все, я зменшила кількість вишень майже в половину. Стало вже краще. Крім того, я спочатку повністю їх розморозила, а вже потім засипала цукром. От тепер вони добрі. Єдине зауваження - це забагато цукру. Краще трошки менше їх солодити, бо і вишні солодкі, і бізе - забагато. Крім того, хочеться, щоб крім самих вишень, було ще трошки "вишневого сиропу". Я знаю, як це зробити, тільки треба буде поекспериментувати з його кількістю і густиною.
Думаю, всі пам'ятають, що я писала про тісто, і що воно ідеальне для цього пирога, все-таки, до мене прийшла ідея: а чи не зробити його грубшим, бо воно настільки тоненьке, що його там дуже мало. Треба буде також спробувати. Хоча і тоненький корж додає цьому пирогу дуже вишуканого смаку. Спробуємо - подивимось!
В завершення хочеться сказати, що з вишневим пирогом вже є прогрес. Принаймні, я вже (нарешті!) знаю, що робити, і як. Це не може не тішити. Ось так помаленько наближаюсь до завершення ще одного рецепту до моєї кулінарної книги!
Немає коментарів:
Дописати коментар