Перш за все, напишу, що я вирішила перейменувати торт "Гірка" на торт "Хатка". Справа в тому, що сам торт буде трикутної форми, а точніше такої як лісничий будиночок, і він скоріше схожий на хатку, ніж на гірку. Крім того, хатку можна буде прикрашати різними способами, і це надасть торту кращого настрою і святковості.
"В народі" цей торт відомий як "дрова під снігом". Мені особисто сподобалася сама ідея такого торта, побачивши його в розрізі. Але, при цьому, чесно кажучи, я не цікавилась його інгредієнтами, тому все робила на свій розсуд.
Отже, складові торта - тісто, вишні, крем. Тіста мені забракло: не вистачило на верх торта. Треба буде замісити трошки більшу кількість. Вишень теж забракло. Я мала останній кульочок заморожених вишень, думала може вистачить. Ні. Замало, треба трошки більше. І крем: думаю, що достатньо, але він вийшов занадто масляний. Як на мене, то трошки заважкий - треба зробити його більш вершковим.
Ось такі справи. Над усім треба ще попрацювати.
Немає коментарів:
Дописати коментар