Сторінки
середа, 29 квітня 2015 р.
Печиво з корицею - спроба №2,3,4,5
Спекла чотири різні печива з врахуванням попередніх зауважень - зробила його на маслі, горіхи порізала, додала різну кількість цукру, по-різному позамішувала, і щось у мене вийшло. Саме перше, тобто спроба №2, було найсмачніше. Розгадала один цікавий секрет (зовсім випадково!): виявляється, якщо цукор до тіста додавати в кінці, то печиво стає настільки хрумке, що хочеться з'їсти цілу тарілку. Це неймовірно! Решта спроб такі не дуже, бо в них занадто багато цукру, і через цю солодкавість навіть важко оцінити смак. Буду відштовхуватись від спроби №2. Планую зробити ще 4 спроби - додати більше горіхів, кориці, і спробувати більше чи менше цукру. Думаю, на цьому і завершу, якщо пощастить!
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар