Сторінки
неділя, 26 квітня 2015 р.
Торт "Хатка" - спроба №3,4,5,6
Цього разу вже відбулися завершальні проби торта "Хатка". Тісто ще попереднього разу було добре. Вишень додала більше, "щедро"! Якраз саме те! І зробила чотири різні креми до торта, два з яких були з додаванням секретного інгредієнту :) Що це був за інгредієнт - не скажу, бо поєднання вдале, і проба №4 - дуже і дуууууже підходить! Мені було мега-смачно. Ще виявила один секрет - якщо торт їсти зразу, до того як він опиниться у холодильнику, то він ще смачніший! Залишаю рецепт - і відправляю його на чистовик у книгу!
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар