Сторінки
середа, 12 березня 2014 р.
Яблучний пиріг з абрикосовим джемом - спроба №2
Навіть і не сподівалася на такий результат. Ця спроба відповідає точно тому, яким я собі уявляла цей пиріг. Скажу навіть більше - він перевершив мої очікування. Пам'ятаю, що причиною його недовершеності була занадто мала кількість джему, а також недостатньо хрумке тісто. В результаті я додала дуже багато джему, і після того, як пиріг спікся, його якраз було чути в міру. Щодо коржа, то він у мене вийшов не просто хрумкий, а такий, що розсипається за долю секунди і просто тане в роті. Справді дуже смачно. Нічого не буду міняти, бо боюся все зіпсувати. Нехай залишиться таким.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар