Menu

четвер, 20 березня 2014 р.

Черепаха - МК №4 до торта "Солодка хатка"


Для того, щоб зробити черепаху з торта "Солодка хатка" вам знадобиться:
мастика коричневого, жовтого, зеленого і білого кольорів;
- яєчний білок;
- флористичний дріт та флористична лента.

Спочатку зробимо панцир черепахи. 
Тепер - плавники (два спереду і два ззаду) і хвіст. За допомогою яєчного білка приклеїмо їх до панцира.

Тепер голова. Спочатку зробіть кулю потрібної величини, а потім надайте їй форму голови з шиєю.
Тепер обмотайте флористичний дріт флористичною лентою (не обов'язково білого кольору - його ітак не буде видно), і зігніть його так, як у вас іде голова з шиєю. Тоді змастіть дріт яєчним білком, і обережно пропхайте дріт через голову. Це потрібно для того, щоб голова стояла і тримала свою форму. Зайвий дріт обріжте ножицями.
За допомогою яєчного білка приклейте голову до панцира. Той кусочок дроту, що залишився стирчати з кінця шиї трошки зігніть догори і вдавіть знизу в панцир, щоб голова добре трималася.
Тепер можна зробити очі і контури брів, носа та губ.


Немає коментарів:

Дописати коментар