Сторінки
четвер, 26 червня 2014 р.
Шаровий ягідний десерт
Інгредієнти:
500 г лісових ягід
400 г нежирного домашнього сиру
гілочка м'яти
Спосіб приготування.
Кількість інгредієнтів розрахована на 4-х осіб. Я робила 1/2 порції - на 2-х осіб.
1. На дно стакана (чи бокала) покладіть по 2 ст.л. ягід. Зверху викладіть половину домашнього сиру (я його трошки поцукрувала).
2. Решту ягід та сир взбийте разом блендером (я додала ще трошки цукру) та викладіть масу зверху в кожен стакан (чи бокал).
Прикрасьте м'ятою.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар