Сторінки
понеділок, 6 жовтня 2014 р.
Штрудель - спроба №3
Попереднього разу, коли пекла штрудель, я визначила, що яблучна начинка набагато смачніша за вишневу, і цього разу робила тільки з яблуками. З тістом виникли проблеми, тому цього разу я експериментувала, що краще: оливкова олія чи вершкове масло, яйця чи жовтки, і чи змащувати зверху штрудель, і чим змащувати? Повинна сказати, що тісто вийшло дуже смачне. Не думала, що так швидко вийде. Начинка - теж хороша. Того разу в нас були гості, і весь штрудель з'їли - я дуже задоволена. Але, доведеться ще раз його спекти, бо ще трошки сумніваюсь. Занадто все просто.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар