Ще раз пекла штрудель з яблуками. Ще трошки поекспериментувала над тістом. Цього разу я спішила, і все відбилося на моєму штруделі, а точніше - на тісті (загрубе, затверде, і не достатньо смачне). Урок винесла - треба чітко слідувати рецепту, і якщо потрібно місити 5 хв., то не халявити, а місити 5 хв., або взагалі краще не братися, і спекти не сьогодні, а завтра, кол буде більше часу. Випічка не любить поспіху та поганого настрою - в даному випадку мені забракло часу, бо донечка встала з денного сну трошки скорше, ніж я собі думала.
Начинку не змінювала, тільки спробувала, чи краще буде з фундуком, чи з мигдалем. Висновок: краще з мигдалем!
Немає коментарів:
Дописати коментар