Menu

середа, 1 жовтня 2014 р.

Печиво "Англсі"

Інгредієнти:

225 г вершкового масла (кімнатної температури)
125 г цукру
350 г муки
1,5 ч.л. розпушувача
1/2 ч.л. солі
малиновий джем (або будь-який інший)
цукрова пудра для посипки

Спосіб приготування.

1. Розітріть вершкове масло з цукром. Тоді підмішайте муку, розпушувач та сіль.
2. На посипаній мукою поверхні розкатайте тісто товщиною 5 мм та виріжте круги діаметром 5 см за допомогою форми для печива. У половини печива виріжте серединки.
3. Перекладіть печиво на застелену пергаментом бритванку та випікайте 10 хв. при температурі 180 градусів.
4. Дайте печиву вистигнути, а тоді візьміть печиво (без отвору всередині), змастіть його джемом (у мене - малиновий та абрикосовий) і накрийте печивом з отвором, трошки притиснувши його.
5. Перекладіть печиво на тарілку та посипте цукровою пудрою.

Немає коментарів:

Дописати коментар