Спробувала спекти чотири різні пироги з румбамбаром, з різною пропорцією інгредієнтів, різними способами приготування - взбивання, перемішування, температура духовки і т.д. Результат перевершив себе. Можу сказати, що краще окремо давати в тісто жовток, а окремо взбивати білок та перемішувати з тістом(так пиріг виходить пухкіший), ніж давати просто зразу ціле яйце. А ще краще білку взагалі не давати, а використовувати лише жовток. Ну, і немає значення, чи розтирати цукор з маслом, а тоді додавати яйце (жовток), чи навпаки, спочатку розтирати жовтки з цукром, а тоді додавати масло. Це я перевірила!
Два пироги відкинула одразу. А інші два різнилися не так пропорцією інгредієнтів, як їх складом. Повинна сказати, що спроба №4 дуже пухка, смачна, і якби я не мала на думці ще поекспериментувати з солодкавістю та додавання різних пряностей, то могла б такий пиріг і залишити. Але, тепер, коли є від чого відштовхуватись, наступного разу лише потрібно буде довершити смак, і - готово!
Немає коментарів:
Дописати коментар