Сторінки
пʼятниця, 20 грудня 2013 р.
Вишневий пиріг - спроба №4
Вийшов майже пиріг моєї мрії - половина пирога з'їла сама, бо не могла відірватись! Взяла форму трошки меншу у діаметрі - тісто супер! Вишні + весь сік, що утворився та інші до нього інгредієнти - просто супер! Нічого не розтікається (головне дати пирогу майже повністю вистигнути), і тісто не пропитане вишневим соком - все так як треба. Лише до вишень треба трошки більше цукру додати, бо порівняно зі спробою №3, я дала рівно у 2 рази менше цукру - трошки закислі вишні вийшли. При цьому, я інтуїтивно трошки зменшила кількість цукру і в бізе, бо кожного разу мені здавалося, що воно все-таки трошки занадто солодке. І не помилилась! Тепер воно таке, як треба! Єдине, чого я не зробила - це не зробила тісто грубшим. Просто, я взяла трошки меншу форму (перед тим у мене була форма аж 30 см), і тепер стало краще. Наступного разу я таки зроблю тісто товстішим, але лише для того, щоб переконатися, що тоненьке набагато смачніше. Хоча, хто його знає, як воно буде?!
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар