Menu

четвер, 29 січня 2015 р.

Торт з бізе - спроба №4

Сподівалась, що це буде остання спроба. Зробила знову два креми: сметанно-вершковий і сметанно-масляний. Сметанно-масляний ще у спробі №1 мені не дуже сподобався, але я повинна була з чимось порівняти. Сметанно-вершковий, навпаки, якраз саме те, що треба. Але, через те, що крем є між коржами бізе, і зверху на торті ще купа всього, до вечора крем звітам трошки розтікається. Лише самий перший крем, сметанно-масляний, тримав форму торта. Тому, варто вибрати щось середнє. Оскільки найсмачнішим був останній, сметанно-вершковий крем, то потрібно просто переглянути його пропорцію, і додати до нього трошки масла. Тоді торт триматиме форму, і смак залишиться чудовим. Все, ще одна спроба, і рецепт буде завершено.

Немає коментарів:

Дописати коментар