Сторінки
пʼятниця, 6 лютого 2015 р.
Тістечка з ягодами (фруктами) - спроба #7
З другої спроби крем вийшов набагато кращий. Я замінила яйця самими тільки жовтками, і змінила деякі пропорції, а також дуже ретельно взбивала та перемішувала. Крем получився справді смачний, але якщо його з'їсти більше, ніж одну чайну ложечку, то він трошки занадто нудкий (солодкий). Треба менше цукру. Але, оскільки решта його смаку мене влаштовує, то кількість цукру треба пробувати вже в комплексі з бісквітом та фруктами, бо в поєднанні зі всіма компонентами солодкавість крему може відрізнятися. Отже, наступного разу печу повнісю бісквіти (такі як мають бути), роблю два варіанти крему (більш та менш солодкий) та оздоблюю фруктами (як задумано) - тоді й вирішу, як краще.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар