В кінці липня я писала про "Оригінальну подачу кавуна" , але покрокові фото не робила. Потім якось ми купили диньку, і я вже все гарно пофотографувала, і хотіла б з вами поділитися. Бо, все-таки, на словах все дуже гарно звучить, а коли є фото-інструкції, то задум набагато легше втілити в реальність.
Знову повторюю, як і у випадку з кавуном, немає нічого складного. І нарізання дині кульками займає не більше часу, ніж нарізання скибочками.
Отже, беремо диню, розрізаємо її пополам і виймаємо серединку - це всі вміють робити.
Тоді беремо невеличку круглу ложку. Для дині ложка повинна бути менша, ніж та що для кавуна. Відповідно, кругла ложка для морозива не підходить.
Починаємо запихати ложку в диню, акуратно її прокручуючи і заглиблюючись так, що в нас виходить маленька кулька.
Діємо по тому ж принципу по всій м'якоті дині. Не всі кульки будуть ідеальні.
Тоді зливаємо з дині зайвий сік, і гарно складаємо кульки назад у шкірку дині. При цьому, ті кульки, що вийшли не дуже гарно, кладемо на низ, а найгарніші - розкладаємо зверху.
Виходить дуже гарно, і особливо дуже зручно її потім їсти.
Немає коментарів:
Дописати коментар