Menu

понеділок, 13 січня 2014 р.

Яблучний пиріг - спроба № 5,6,7

Минулого разу, у спробах № 1,2,3,4 я експериментувала над тим, як саме краще нарізати яблука, і чи їх тушити перед тим, як класти у форму, чи класти сирими. Зупинившись на тому, що найкраще яблука давати у пиріг тушеними, у спробах № 5,6,7 я додавала різні пряності для того, щоб надати яблукам певного смаку, щоб вони стали ще більш ароматними. Свій вибір я залишу на спробі №6. Поки що не буду розкривати секрету, що саме я туди додавала, але скажу одне: у спробах № 5 і 7 смак дещо зіпсувала гвоздика. Звичайно, гвоздику добре додавати до яблук, вона дуже гарно підкреслює їх смак, але я її не пошкодувала, і можливо моя помилка була саме в тому, що я додала забагато гвоздики. Замість того, щоб підкреслити нею смак яблук, я його просто "забила". Наступного разу, крім повторної спроби №6, попробую ще раз додати гвоздику, але зовсім трішечки - щіпку. Тоді буду точно знати, чи хочеться мені, щоб вона була одним з інгредієнтів у моєму яблучному пирозі, чи ні.

Немає коментарів:

Дописати коментар