Сторінки
неділя, 15 березня 2015 р.
Печиво з корицею - спроба #1
Вирішила це печиво зробити на білках, а не на маслі (як майже всі печива робляться), і дала туди дуже багато горіхів. Звичайно, такі печива (на білках) печуть і вони непогані виходять. Ну, але чесно кажучи, не таке печиво з корицею я б хотіла щоб було у моїй книжці. Хоча, моя мама каже, щоб печиво дуже смачне , і навіть після того як воно постояло 2 дні, то воно не стало твердим, а гарно кусається, а в роті розпадається на багато кусочків. Ну, можливо я його і залишу, тільки спробую дати інші горіхи, а може ще підсмажити їх, і спробую туди також додати ванільну чи лимонну есенцію. Можливо, це ще більше покращить смак цього печива. І, звичайно, це не буде "печчиво з корицею", а скоріш за все "білкове печиво", або якось інакше. А "печиво з корицею" я знову спечу, але все-таки з маслом, і дам менше горіхів, і наріжу їх крупно (або не дуже крупно, але точно вони не будуть мелені), і хочу так, щоб коли печиво допікається в духовці, щоб аромат кориці було чути на всю хату. Головне тільки не переборщити :)
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар