Menu

вівторок, 25 червня 2013 р.

Вишневий пиріг - спроба №1

Ще один рецепт до моєї книги - вишневий пиріг - пройшов першу спробу. Спочатку здалося, що пиріг вдався дуже добрий, але потім почала робити собі одне за одним зауваження. В загальних рисах - це має бути такий пиріг: корж-вишні-бізе. Корж вийшов ідеальний, навіть немає, до чого придертися - дуже смачний і хрумкий. Бізе трішки занадто солодке, але це дуже легко виправити, зменшивши кількість цукру. Найбільшу проблему склали вишні. Вони теж вийшли занадто солодкі, хоча можливо, це так здавалося в поєднанні з солодким бізе - не знаю. І, крім того, консистенція вишень така, що вони ніби тримаються купи, але це більше схоже на варення (хоча вишні я брала свіжі), ніж на начинку пирога.
Отже, наступного разу потрібно:
1. зменшити кількість цукру в бізе;
2. зменшити саму кількість бізе, бо його трошки забагато,і можливо натомість трошки збільшити кількість вишень;
3. зменшити або температуру, або час,протягом якого пеклося бізе (буквально на 1-2 хв.), бо воно трошки підгоріло;
4. щось зробити з вишнями.

Немає коментарів:

Дописати коментар