Буду пекти "тарт" з грибною начинкою від Дарії Цвек. В попередньому записі я писала, що тарт - це несолодкий пиріг. Насправді, я подивилась, що там є і солодкі начинки. Просто, як пише автор, тарт - це страва французької кухні, подібна до італійської піци.
Цей пиріг якось спекла моя сусідка, і нас з чоловіком ним пригостила. Він був дуже смачний, і я теж вирішила його спекти, тим більше, що сьогодні є для цього дуже гарна нагода - прийде кума!
Взявши книжку Дарії Цвек в руки (вона, мабуть є в кожній хаті - в нас навіть їх було дві, і я одну мамі віддала, а другу залишила собі), я почала шукати рецепт тарта. І не знайшла! Думала, погано подивилась... Дивлюся ще раз - нема! Я тоді - до сусідки. Беру її книжку, а в неї зовсім інша обкладинка, хоча випущена теж у 80-х, але там є і тарт з різними начинками, і піци, чого в мене теж немає. Я тоді почитала - це 8-ме видання "доповнене". Тоді все стало зрозуміло! Добре, що під боком є такі хороші сусіди, яким не шкода поділитися рецептом і можна звернутися в будь-який момент. Сподіваюсь, у мене вийде такий же смачний тарт, як і в сусідки і моя кума буде смакувати з задоволенням :)!
Немає коментарів:
Дописати коментар