Menu

субота, 29 червня 2013 р.

Були в нас вчора гості, пробували і "тарт", і заварні тістечка з заварним кремом. Взагалі, "тарта" не залишилось жодного кусочка, правда, меншої половини його не стало ще після обіду, бо до нас приїхали батьки, і ми ним їх пригостили. А решту з'їли ввечері з гостями. Причому, як виявилось, туди дуже добре вписався кетчуп. А загалом, " тарт" вийшов дуже смачний - і тісто смачне, і начинка дуже вдала. От, тільки вже після того, як я його спекла і попробувала, то зрозуміла, що начинки треба було робити, як мінімум, вдвічі більше. Знаю точно, що так смачніше, бо коли моя сусідка його робила, то в неї було дуже багато начинки - десь приблизно 2 см висотою, і він був, ну просто..... дуже смачний. Я ж, в свою чергу, робила по пропорції рецепту, тільки грибів дала більше, і воно теж смачно, але чогось ніби бракує. Так от, коли я виставлю рецепт "тарта" з грибною начинкою, то хто захоче спробувати його спекти, зробіть начинки вдвічі більше - не пошкодуєте!
Заварні тістечка теж всім дуже сподобалися - і тісто було смачненьке (я ще додала до нього смажений фундук), і крем заварний - на сьогодні залишилося всього кілька штук, і ми з чоловіком з'їли їх до кави на сніданок. День почався добре!

1 коментар: