Думати про кулінарну книгу я почала ще задовго до створення блогу. Поштовхом до цього стало те, що я в один прекрасний день вивела найкращу пропорцію пісочного печива після того, як пекла його багато разів з багатьох різних рецептів. І якраз в той час я почала думати, які б ще рецепти я хотіла допрацювати, щоб вони були смачними і без жодних зауважень, щоб я сміло могла сказати, що сама їх вивела і вони мої.
Отже, для початку, крім пісочного печива, в моїй кулінарній книзі будуть ще представлені рецепти вишневого пирога, яблучного пирога, лимонного пирога, лимонного джему, а також, мабуть, горіхового печива, хоча поки що не знаю, на якому інгредієнті робити акцент (крім горіхів, звичайно), щоб воно було досить хрумке і ніжне водночас.
Немає коментарів:
Дописати коментар