Я робила бізе на 6 білків - додавала три різні кількості цукру (взбивала по 2 білка відповідно), і в мене було 6 різних наповнювачів. За бажанням кожного читача моєї книги можна буде спекти і класичне бізе (без додаткових смаків), але в рецептах будуть представлені і різновидності для того, щоб приємно здивувати гостей. Серед тих наповнювачів, які я додавала до бізе для того, щоб урізноманітнити їх смак, були цитрусові. Загалом, бізе з цитрусовим смаком непогані, але я їх хіба що у книзі надам як додаток (варіації) до основного рецепту бізе. Вони не "waw!", їх можна спекти, коли багато людей, в кожного різний смак, для різноманіття. Цитрусовими в мене були спроба № 1,2,5 і 6. Спроба №4 теж непогана, але поки що секрету відкривати не буду - можливо колись використаю для якогось яблучного пирога (частина читачів вже, напевно, здогадалась, з чим це бізе )) ).А спроба №3 - найкраще поєднання. Для того, щоб переконатися у вірності результатів, я його пробувала три дні підряд, і кожного разу смакувала. Отже, пропорція складена вірно, і №3 - це те, що треба для моєї книги. Лише, як я казала на початку, бізе трошки занадто вологе всередині - варто ще раз його спекти, збільшивши час випікання.
Сторінки
середа, 18 вересня 2013 р.
Бізе - спроба № 1,2,3,4,5,6
Я досить часто печу бізе, бо завжди, коли залишаються білки - в мене наступний день бізе! Його дуже легко робити, воно завжди взбивається, підростає, добре підсушується, і взагалі дуже смачне. Єдине що по якійсь причині воно в мене завжди виходило такого кремового кольору. Тепер відома причина - зависока температура. Володіючи тепер такою інформацією, я для своєї кулінарної книги вже зменшила температуру і час приготування. Тепер час доведеться знову збільшити, бо бізе вийшли занадто вологими всередині - значить недостатньо підсушились.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар