Отже, тремо на терці сир пармезан. Більше сиру - більше соусу. Я робила на 2 персони - в мене вийшло орієнтовно 100 г сиру. Кладемо його в глибоку мисочку (піалку), або в кружку, як це зробила я.
Тоді витискаємо туди 2-3 зубчика часника і додаємо приблизно 40 г масла.
Наливаємо жирні вершки. Але не багато, інакше соус буде не густий, а рідкий, майже як вода. В мене вийшов трошки за рідкий, але я дала десь 80 г вершків. Думаю, потрібно було вдвічі менше.
Нарізаємо сушені помідори - грубше чи тоньше - хто як любить.
Накладаємо в тарілку попередньо зварені макарони і политі оливковою олією, посипаємо сушеними помідорами і поливаємо соусом.
Така смакота, що ви захочете добавки!
Немає коментарів:
Дописати коментар