Menu

субота, 14 вересня 2013 р.

Паста "Альфредо" з сушеними помідорами

Рецепт пасти "Альфредо" я побачила в рекламі Magic Bullet (пристрій для взбивання), і собі його записала. Пропорція там була наведена "на око", і так само "на око" робила і я, тільки додала ще сушені помідори в оливковій олії, бо я їх дуже люблю.
Отже, тремо на терці сир пармезан. Більше сиру - більше соусу. Я робила на 2 персони - в мене вийшло орієнтовно 100 г сиру. Кладемо його в глибоку мисочку (піалку), або в кружку, як це зробила я.

 Тоді витискаємо туди 2-3 зубчика часника і додаємо приблизно 40 г масла.

Наливаємо жирні вершки. Але не багато, інакше соус буде не густий, а рідкий, майже як вода. В мене вийшов трошки за рідкий, але я дала десь 80 г вершків. Думаю, потрібно було вдвічі менше. 

 Все гарно перемішуємо і ставимо у мікрохвильовку на 3-5 хв., час від часу зупиняючи і перемішуючи соус. Сир має повністю розплавитися (фото розплавленого сиру не зробила, бо дуже вже хотіла їсти).

Нарізаємо сушені помідори - грубше чи тоньше - хто як любить.

Накладаємо в тарілку попередньо зварені макарони і политі оливковою олією, посипаємо сушеними помідорами і поливаємо соусом.


Така смакота, що ви захочете добавки!



Немає коментарів:

Дописати коментар