Спочатку виникла перша проблема: як бланшувати персики?
Нагріти духовку і покласти туди персики, часто перевертаючи. А тоді - швидко під холодну воду. Це робиться для того, щоб відстала шкірка.
Так і зробила.
От, тільки у рецепті написано, що бланшувати потрібно 2 секунди. Ну, за 2 секунди я їх навіть і не встигла поперевертати, і в результаті тільки та сторона, яка була на бритванці, відстала, а решту прийшлося так зрізати.
Тоді їх потрібно було нарізати дольками, покласти у термостійку форму (у мене кругла силіконова), полити коньяком (або персиковим лікером) і посипати корицею.
Після цього покрити зверху сметаною або несолодким йогуртом (я взяла сметану), і заморожувати 1 годину.
Тоді посипати сумішшю коричневого цукру, гвоздики і кардамону, і запікати 3-4 хвилини, щоб цукор розплавився і почав кипіти, про що б свідчила поява бульок.
Немає коментарів:
Дописати коментар