Зменшила кількість цедри лимону, а також зробила його менш желейним. Смак став значно м'якшим - вже не такий концентрований, як у спробі №2, і тим більше, у спробі №1. Можна спробувати ще останню спробу, враховуючи цедру, а саме - зробити лимонний джем взагалі без цедри.
Зробивши джем менш желейним, я добилася лише того, що він став занадто рідким і почав розтікатися. Тому желейність залишаємо такою, яка була у спробі №2.
Крім того, перші два рази мені ніяк не вдавалося зняти піну. Цього разу вдалося. Помилка була в тому, що я знімала піну в кінці, коли вже джем зварився, і газ під ним я виключила. Неможливо так знати, бо джем, остиваючи, починає гуснути. Цього ж разу я знімала піну з джему за кілька секунд до того, як виключила газ. І мені це вдалося.
Немає коментарів:
Дописати коментар