Menu

четвер, 19 вересня 2013 р.

Ще раз буду пекти пісочне печиво

Ще раз хочу спекти пісочне печиво з абрикосовим джемом. Самі інгредієнти мене не цікавлять, бо ми вже вияснили у "пісочне печиво з абрикосовим джемом", що воно таке, як і має бути, і нічого міняти не потрібно. Для чого його ще раз пекти і про нього писати? Справа в тому, що я пекла його прямокутної форми. По великому рахунку, не має значення, якої форми печиво - воно ітак смачне, і смак його не зміниться. Я так думала. Але мій чоловік звернув мені на це увагу. Перше, що він сказав - це " печиво бомбезне, але зроби його іншої форми". Я подумала, і вирішила, що зі сторони видніше, і мабуть треба прислухатись, бо прямокутне мені і самій не дуже сподобалось. Просто, правду кажучи, мені колись приснилося, що я їм печиво неймовірно смачне, пісочне, з кусочками абрикосів (правда, з абрикосовим джемом набагато смачніше, ніж з кусочками абрикосів - це я знаю, бо пекла і так, і так), і воно було саме прямокутне. Власне, саме після цього сну я і почала експериментувати, і пам'ятаючи смак зі свого сну, довела рецепт до такої пропорції, яку вивела на сьогоднішній день, і яка зробила це печиво неймовірно смачним.

Немає коментарів:

Дописати коментар