Штрудель робила з одного тіста, але з двома різними начинками. Вперше в житті мені вдалося настільки тоненько розкатати тісто, що воно аж просвічувалося, причому це було не так вже і важко зробити. Головне - правильно його замісити. Попри це, на смак мені воно не дуже сподобалося. Ще коли штруделі трошки постояли, то тісто було краще на смак, а як тільки я витягнула їх з духовки, то незважаючи на те, що воно дуже тоненьке, таке враження, ніби якесь дерев'яне чи що? Треба буде щось зробити - може пропорцію поміняти, або горілки додати, щоб було більш хрустке.
Щодо начинок, то я робила вишневу і яблучну. Хоча і обидві смачні, але яблучна однозначно краща, і це при тому, що я дуже люблю все з вишнями. Ще кілька разів варто зробити ту ж саму яблучну начинку - може ще щось додати, щоб було... ммммм.....смакота....."хочу добавки" ))
Немає коментарів:
Дописати коментар