Дуже часто стикаюся з одною і тою ж проблемою: коли зробила першу квітку з мастики, не знаю, куди її поставити чи втикнути, щоб вона підсохла чи просто постояла до того часу, коли я її покладу на торт. Одним з таких способів є сушення на решітці, як було показано у майстер-класі №3 до весільного торта для Наталі і Артура. Але дуже часто немає потреби у решітці, оскільки квіточок не так уже й багато. Чисто випадково я придумала ще один спосіб. Думаю, не я перша, і якщо добре пошукати, то можливо, ще хтось так робить. Я просто взяла глибшу мисочку, насипала туди гречку (можна і будь-яку іншу крупу), і повтикала туди квіточки.
Ідея - просто супер! Дуже зручно! Ще й багато місця не займає. Так що всім рекомендую! Взагалі, в процесі ліплення тортів найкраще використовувати якомога більше підручних засобів - це вам значно полегшить роботу і ще й зекономить трошки бюджету ))
Немає коментарів:
Дописати коментар