Menu

вівторок, 19 листопада 2013 р.

Пекла печиво "Макарони"

Вчора пекла печиво "Макарони" (його ще називають "Макаруни") - це французьке мигдалеве, дуже повітряне печиво. Одна моя знайома запитала у мене його рецепт або пораду, і оскільки я вже давно сама хотіла його спробувати спекти, то взявши рецепт, я його таки це зробила.
Одразу скажу, що процес його приготування не простий. Як виявилось, для того, щоб його спекти я вчора потратила 2 години часу (включаючи приготування крему). Для тих, хто хоче скоротити цей час, можете провести деякі приготування наперед (наприклад, заздалегідь можна зняти шкірку з мигдалю, а також розграфити пергамент, намалювавши на ньому кружечки потрібного діаметру). Але, навіть при всьому цьому менше ніж на годину вашого часу не розраховуйте!
Тим не менше, рецепт хороший (у мене два рецепти цього печива - я вибрала той, що складніший, але він напевне, більш наближений до правильного). Печиво вийшло надзвичайно смачне, правда, багато половинок в процесі випікання потріскало, але про це детальніше у самому рецепті. Плюс крем.... смакота невимовна!

Немає коментарів:

Дописати коментар