Сторінки
четвер, 28 листопада 2013 р.
Коричневий колір - особливий, і з шоколадним смаком.
Для того, щоб замішати коричневий колір, вам барвник не знадобиться. Я використовую для цього саме звичайне какао. Трошки какао - тілесний колір, більше какао - шоколадний колір. Крім того, ваша мастика матиме шоколадний смак, і буде дуже смачна.
При цьому лише варто пам'ятати один момент. Какао по консистенції таке як цукрова пудра. Тому, коли у вас є готова, замішана мастика, то додаючи до неї ще й какао, вона стане занадто суха, і її буде важко замісити до однорідного кольору. Для того, щоб цього уникнути, вам варто дуже добре змащувати руки маслом, або просто по трошки додавати масло (по 1/4 ч.л.) до самої мастики. Якщо маса еластична, бо більше масла не потрібно, якщо ж занадто суха, то додайте ще трошки.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар