Сторінки
вівторок, 26 листопада 2013 р.
Бізе - спроба №8
Цього разу я ще збільшила час випікання, щоб бізе всередині було сухе. В результаті, додаткових 20 хв. не вистачило для цього. Бізе далі вологе, причому дуже. Не знаю... Якщо збільшити температуру, то воно буде бежеве - перепалене з точки зору кулінарії. Тому цей варіант відпадає. Взагалі, я знаю, що деякі люди висушують бізе протягом трьох годин. Можливо це вихід. Наступного разу спробую. Хоча, мені б і не хотілося, щоб рецепт готувався аж так довго. Але, якщо іншого виходу не знайду, значить так має бути. І краще так, зато буде смачно і гарно!
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар