Menu

середа, 10 вересня 2014 р.

Buttercream icing

Buttercream icing - це маса з вершкового масла та цукрової пудри. Її можна використовувати для декорації кремових тортів, або для маффінів (замість крему). Завдяки великому вмісту цукрової пудри, нею дуже добре малювати різноманітні візерунки - всі контури дуже чітко видно. Також, цю масу можна використовувати для склеювання складних конструкцій з мастики чи помадної глазурі, чи приклеювання ліплених фігур до торта.

Інгредієнти:

100 г вершкового масла (кімнатної температури)
450 г цукрової пудри
3 ст.л. молока
2 ч.л. ванільного екстракту (або дрібка ваніліну)

Спосіб приготування.

Взбити вершкове масло. Взбиваючи, поступово ввести половину цукрової пудри.
Додати молоко, ваніль та взбивати, додаючи решту цукрової пудри.
Якщо ви бажаєте, щоб маса не була занадто густа, можна додавати трошки менше пудри (350-400 г). Взбивати потрібно довго - тоді маса буде гладкою.
Зберігати у контейнері, закритому кришкою, у холодильнику.




Немає коментарів:

Дописати коментар