Вдруге я робила лимонний джем за кілька днів до створення блогу. Для того, щоб зробити джем менш концентрованим, я зменшила кількість цедри лимону. І справді, тепер він став кращий! Тепер його можна не лише додавати до кондитерських виробів, але і їсти просто так. Добре, що не довелося додавати воду, бо, дійсно, хто ж до джему додає воду??! Я, наприклад, такого ще не чула. Все ж, рецепт ще не досконалий, і експерименти треба продовжувати; піну зняти так і не вдалося.
Зауваження:
1. Спробувати ще трошки зменшити кількість цедри лимону - можливо, джем стане ще смачніший.
2. Джем занадто желейний - попробувати зробити його трошки рідшим, але не таким, щоб розтікався.
3. Далі пробувати зняти піну - тоді джем буде прозоріший.
Немає коментарів:
Дописати коментар