Сторінки
пʼятниця, 19 липня 2013 р.
Спекла вчора абрикосовий пиріг. Як я і казала, що він пахнув на всю хату, поки пікся, але на смак він ще в тисячу разів смачніший. Навіть не думала, що поєднання абрикосів з глазурованими вишнями буде таким вдалим. Скажу навіть більше: якби не було глазурованих вишень, то там би точно чогось бракувало, і він би вже не був такий смачний. Хочу сьогодні виставити його рецепт, бо кожен мусить його спробувати обов'язково! Тим більше, не варто гаяти час, і треба користати моментом, поки є абрикоси. Маю лише одну проблему - любима донечка позавчора скинула мій ноут на підлогу, і в мене полетів екран - здала його в ремонт! Тепер не маю, куди вставити картку пам'яті з фотоапарату. Може потім, коли буду мати час, зайду до сусідки - попрошу скинути фото на її ноут.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
чекаю з нетерпінням на рецепт :))
ВідповістиВидалитиСьогодні візьму в тебе ноут, щоб скинути фото, і тоді напишу ))
ВідповістиВидалити