Menu

середа, 24 липня 2013 р.

Що зробити з тими овочами, які не помістилися у форму для випікання "Рататуя печеного"

Після приготування "Рататуя печеного" у мене залишилось трошки продуктів, які не помістилися у форму, зокрема, трошки помідорів, кабачків і баклажанів. Що можна з них зробити, щоб теж було смачно?
По-перше, до того як поставити залишки у холодильник для того, щоб щось приготувати з них на наступний день, я розрізала їх на 4 частини, разом перемішала, і поклала в контейнер, а тоді - в холодильник. На наступний день я зробила таке:
1. Підсмажила до золотистого кольору цибулю, нарізану півкільцями. Тоді висипала туди всі ті овочі, у тушила, помішуючи десь 5-7 хв. Посолила і додала трошки овочевої приправи. Пересипала все це на тарілку.

2. На тій самій олії, на якій смажились овочі, я підсмажила куряче філе, нарізане невеликими кусочками. Тоді висипала до нього всі овочі з тарілки, ще трошки посолила (Увага! Не переборщіть з сіллю! Пам'ятайте, що ви солили овочі!), додала 3 зубчики часника (видушені через часникодавку) і 1 ст.л. майонезу. Все це гарно перемішала і тушила під кришкою ще 5 хв.

Все! Страва готова! Вийшло дуже смачно.
Чоловік, коли прийшов з роботи, запитав: "Що так смачно пахне на всю хату?"
Пригостіть і ваших рідних цією стравою!

Немає коментарів:

Дописати коментар