Menu

пʼятниця, 26 липня 2013 р.

Оригінальна подача кавуна


Думаю, майже всі бачили коли-небудь, що можна повирізати ложкою кульки кавуна, а потім їх туди назад поскладати і так подавати. Бачили всі, але майже ніхто так не робив. І дуже даремно! Я нарешті наважилась, причому зробила так безпосередньо перед приходом сусідів, з якими ми мали дивитися кіно. Одразу скажу, що це дуже швидко і зручно! Половинку кавуна я "нарізала" десь 5 хв., використовуючи круглу ложку для морозива. Покрокове фото не робила, бо там немає нічого складного, і в будь-якому разі перші кульки вийщли не дуже, а потім, зловивши суть, як саме потрібно повертати ложку, почало виходити. Ті кульки,що вийшли не дуже гарно, я поскладала на дно шкірки кавуна, попередньо зливши з нього зайву рідину, а самі гарні - зверху.
Крім гарного зовнішнього вигляду, таким чином нарізаний кавун дуже зручно їсти, і немає шкірок - тільки кісточки треба кудись дівати.
Всім рекомендую спробувати!

Немає коментарів:

Дописати коментар