Menu

субота, 27 липня 2013 р.

Свинні ковбаски


Інгредієнти

1 кусочок білого хліба
3 листочки шавлії
1 яєчний жовток
2 ст.л. молока
1/4 ч.л. солі
1/4 ч.л. меленого чорного перцю
450 г свинного фаршу

Шавлія (російською - шалфей) виглядає ось так:

1. Подрібніть у блендері хліб з листочками шавлії. Тоді додайте жовток, молоко, сіль і перець. Перемішайте.

2. Додайте до маси свинний фарш і добре вимішайте.

3. Сформуйте невеликі ковбаски і смажте на грилі до готовності.

У мене не було можливості смажити на грилі, тому я їх готувала на пательні.

Чесно кажучи, вони вийшли такі собі - нічим не відрізняються від звичайних котлет, тільки інші спеції. У кого ж є можливість приготувати ковбаски на грилі, обов'язково скористайтеся цією можливістю. Смак буде неймовірний.

Немає коментарів:

Дописати коментар