Menu

четвер, 11 липня 2013 р.

Піца


Покрокові фото я не робила, оскільки тісто замішувала по рецепту, а саму начинку робила як мені захотілося.

Для тіста на піцу:
800 г муки
400 г теплої води
2,5 ч.л. солі
2,5 ч.л. сухих дріжджів

Всі інгредієнти для тіста змішати і замісити тісто. Накрити рушником або харчовою плівкою, і поставити в тепле місце на 1,5 - 2 год. 
Витягнути тісто, ще раз перемішати, і вистелити на змазану олією бритванку.
Далі я робила на свій розсуд:
- для соусу змішала кетчуп з майонезом і 3 зубка часника (через часникодавку);
- для начинки брала таке поєднання: ковбаска, трошки печеного м'яска (смужками порізала), шампіньйони, ананаси, кукурудза, маслини і сир твердий. Мав бути ще болгарський перець, але я забула його порізати )).
Змазавши тісто соусом, і розклавши на ньому начинку (все, крім сиру), кладемо піцу в розігріту до 220 градусів духовку на 25 хв. Тоді посипаємо тертим сиром і печемо ще 10 хв. Взагалі, сир можна давати і за 5 хв. до закінчення, бо при такій високій температурі він дуже швидко плавиться.   

Немає коментарів:

Дописати коментар