Отже, беремо форму для випічки потрібного нам діаметру, а також пергамент (папір для випікання). Кладемо на пергамент форму і обводимо її контури по паперу олівцем. Вирізаємо ножицями круг.
Тепер змащуємо форму маслом, вкладаємо в неї вирізаний круг, і ще раз змащуємо маслом - і дно, і боки.
Тепер візьмемо спеціальну полосу для випікання (її можна купити в інтернет-магазині). Її використання дозволить нам спекти бісків, поверхня якого буде ідеально рівна.
Перед використанням полосу потрібно намочити, і дуже сильно віджати, щоб вона була трошки волога, інакше через надмірну вологу ваш бісквіт спочатку виросте, а потім впаде.
Намотуємо полосу ззовні на форму для випічки і закріпляємо кінець спеціальною булавкою, яка іде в комплекті до полоси.
Немає коментарів:
Дописати коментар