Menu

понеділок, 14 жовтня 2013 р.

Підготовка форми для випічки торта


Для того, щоб спекти гарний і рівний бісквіт, потрібно правильно підготувати для цього форму.
Отже, беремо форму для випічки потрібного нам діаметру, а також пергамент (папір для випікання). Кладемо на пергамент форму і обводимо її контури по паперу олівцем. Вирізаємо ножицями круг.
Тепер змащуємо форму маслом, вкладаємо в неї вирізаний круг, і ще раз змащуємо маслом - і дно, і боки. 
Тепер візьмемо спеціальну полосу для випікання (її можна купити в інтернет-магазині). Її використання дозволить нам спекти бісків, поверхня якого буде ідеально рівна.
Перед використанням полосу потрібно намочити, і дуже сильно віджати, щоб вона була трошки волога, інакше через надмірну вологу ваш бісквіт спочатку виросте, а потім впаде.
Намотуємо полосу ззовні на форму для випічки і закріпляємо кінець спеціальною булавкою, яка іде в комплекті до полоси.

Немає коментарів:

Дописати коментар