Необхідні інструменти: дві форми для квітів (більша і менша), білок, пензлик (для змазування білком), інструмент для розрізання та розгладжування пелюсток.
1. Беремо форму для квітки - з двох обираємо ту, що менша.
2. Беремо мастику білого кольору, тоненько її розкатуємо, і за допомогою плунжера (різака, форми) вирізаємо квітку. У мене для таких маленьких квіточок є відтиски рельєфу пелюстків (правда, на фото їх не дуже видно), тому я ними користуюсь, але це не обов'язково.
3. Тепер з допомогою відповідного інструменту розрізаємо пелюстки, щоб потім можна було їх загорнути (для цього можна скористатися звичайним ножем).
4. Беремо інструмент із заокругленим кінцем, і розгладжуємо пелюстки - для цього притискаємо пелюсток інструментом (але не дуже сильно, щоб пелюсток не порвався), і повертаємо його спочатку в одну сторону, а потім в іншу. Те саме проробляємо з усіма пелюстками.
5. Тепер починаємо згортати кожен пелюсток. Перший добре закручуємо - це буде серединка. Тоді беремо протилежний йому пелюсток, і закручуємо його на перший. Після цього беремо протилежний пелюсток останньому, і теж закручуємо і т.д. Кожен пелюсток потрібно злегка змазувати білком, щоб вони добре трималися і не розлітались. Також, краї кожного пелюстка при закручуванні гарно розпрямляйте, чи навпаки загинайте - як вам подобається.
6. Беремо мастику рожевого кольору і проробляємо те саме, тільки серединкою вже буде служити біла трояндочка.
7. Наступні два слої пелюсток потрібно робити за допомогою більшого з двох плунжерів (різаків, форм).
8. Робимо все те саме, використовуючи голубу мастику та мастику кольору "морської хвилі".
9. Беремо золотий харчовий барвник, розводимо його водою і розмальовуємо ним краї пелюсток троянди.
10. Окремо робимо з білої мастики горошинки, які також розфарбовуємо у золотистий колір.
11. На спечений маффін накладаємо крем за допомогою кондитерського шприца з відповідною насадкою.
12. Посередині кладемо троянду, злегка втискаючи її в крем, а навколо по всій поверхні маффіна розкладаємо золоті горошинки.
Немає коментарів:
Дописати коментар