Menu

середа, 2 жовтня 2013 р.

"Чі сан чі"


Інгредієнти:

2-3 баклажани
2-3 болгарські перці
2-3 моркви
1 велика цибуля
часник
соєвий соус
сіль, перець

1. Баклажани грубо нарізати кільцями, пересипати сіллю і залишити на 30 хв., щоб вони пустили сік і віддали гіркоту.

У мене були різні баклажани - два маленькі, худенькі і один більший і товстий. Тому худенькі я порізала кільцями, а товстий - напівкільцями, щоб усі баклажани були приблизно однакового розміру.
2. Тоді баклажани добре промити водою.

3. Нарізати решту всі овочі теж грубо. Я брала 2 великі болгарські перці і дві великі морквини.

4. Смажити всі овочі окремо по черзі у великій кількості олії до напівготовності.

5. Кожну партію овочів викладати у друшляк або на паперові кухонні рушнички, щоб позбавитися зайвого жиру.

6. Тоді все разом перекласти в банячок (у мене широкий сотейник з високими стінками), і тушити під кришкою до готовності.

7. В кінці дрібно на різати часник (я брала 3 зубчика, але в мене вийшло не дуже гостре), і додати до овочів. Також додати соєвий соус (я давала десь 2-3 ст.л. - можна і більше), сололити, поперчити, і ще трошки потримати на вогні, щоб все обмінялося смаками (десь хвилин 5).



Немає коментарів:

Дописати коментар